Сряда, Май 22, 2024
  • Добре дошли в моята обновена страница. От тази трибуна аз изразявам моето лично мнение по всички въпроси, които ме вълнуват, включително въпросите свързани със здравето на хората. Подчертавам, че това е мое лично мнение и не замества по никакъв начин мнението на лекарите, нито има за цел да ви даде рецепти за здраве.

    Read More

  • 1

Жоао де Деус беше обвинен от известен журналист

Рейтинг
УжаснаОтлична 

Аз съм Кармен и съм водач към Къщата на Дон Игнацио в Абаджания, Бразилия. Аз също съм и медиум. Преди всичко искам да обясня, че водачите не се избират от медиум Жоао, а са подложени на одобрение от Духовните същности. В продължение на 10 години тази работа ми позволи да създам силна връзка между мен и духовните ми водачи.

Много хора останаха изненадани от моята реакция вчера на страницата ми във фейсбук, за това днес искам да ви обясня какво се случва в Бразилия.

 

Преди 2 дни медиум Жоао де Деус беше обвинен от известен журналист в предаване на бразилската телевизия Глобо в сексуално насилие в продължение на много години. Това е причината да се разгранича от неговоите не морални действия. За голямо съжаление Жоао де Деус винаги е имал слабост към жените. Официално в неговия живот е имало 10 съпруги. Не знаех, че е използвал насилие и естествено, че не мога да одобря подобно поведение.

Кармата на Жоао Теиксейра де Фария е жестока. Приел е тази мисия преди стотици години. На Духа му са били нужни около 500 прераждания, за да създаде човешко тяло, което в това прераждане да има способността да променя клетките си според електромагнитната честота на духа, който влиза в него. За тези, които не знаят информирам, че всеки дух както и всеки човек има собствена електромагнитна честота, която се измерва в херцове. Тази честота се определя от нашата вселена, която при живеещите в материалния свят човешки същности се състои от вибрациите на съвкупността на материалното тяло и фините тела, а при духовните същности от вибрацията на фините тела. Тази вибрация е единствена във вселената и ни различава един от друг. Честотата се променя в продължение на нашата еволюция и зависи от моралните ценности, които развиваме било като хора, било в другите пространства на развитие на духа, които наричаме духовни (невидими).

За Жоао е огромно физическо страдание излизането на духовните същности от неговото тяло. То става почти черно, много е уморен и му трябват между 20 и 30 минути, за да възстанови личната честота на физическите си клетки. Това е огромен стрес, които медиума трябва да преодолява непрекъснато по време на всеки сеанс.

По никакъв начин не оправдавам постъпките на човека Жоао. Както всички вас, аз също го уважавах и обичах, защото беше посветил живота си да помага на хората. Ние всички сме създадени от една човешка и една духовна част и обикновено двете ни половинки си имат проблеми. Нашата работа в материалния свят е да ги хармонизираме, което не винаги е лесно.

Във вселената Жоао де Деус има един велик Дух, който се е родил, за да помага на хората и така той самия да направи голям скок в личната си еволюция и един малък човек, изпълнен с необуздани страсти. Не можем да зачертаем с лека ръка прекрасната работа на медиум Жоао в продължение на цял един живот. Той създаде единствената по рода си Световна духовна болница и даде възможност на хиляди духовни същности да помагат на хората в собственото им развитие, което пък рефлектира в тяхната лична еволюция, защото в Универсума всичко е свързано.

Повтарям още веднъж, че съм много разочарована от постъпките на човека Жоао Тейксейра де Фария. Предполагам, че това е ставало със знанието на някой от близките му приятели. Всички замесени човешки същности трябва да си дадат сметка за своите действия и не само да се покаят, но и да си платят за това.

Върховните, космическите закони са валидни за всички. Ние сме в края на една епоха и до края на 2040 година трябва да повишим нашите духовни вибрации, за да останем на тази планета или да загинем като човечество. Който успее да интегрира в себе си високите морални ценности на Божественото Присъствие във нас, ще остане. Който не успее ще замине за дестинацията, която сам си е определил. За голямо мое съжаление Джон оф Год трябва да я напусне много скоро. За всичко хубаво, което е направил, за стотиците бедни, на които е помогнал, за всички болни, на които е подал ръка, моля всички да се молим на Бог да му прости грешките.

Сега да се върнем към по-важните неща. В Абаджания живеят хора, които работят в Къщата на Дон Игнацио. Това са честни и достойни хора, които вярват в Бог и са посветили живота си да помагат на хората. Всеки ден тези анонимни работници на Светлината поддържат с молитвите си енергийната чистота на мястото.

А духовете? По какъв начин действат в нашия живот? Нека си припомним, че ние идваме тук на планетата Земя, за да дадем възможност на духа в нас, така нареченият Висше АЗ и на цялата духовна общност от не притежаващи физическо тяло същности да се изявяват в материалния свят.

Няма подготвен заместник на Жоао .Не може и да има, защото това е краят на посредниците, служещи за пример на невярващите в духовния ( невидимия) свят. Жоао дойде както Христос да ни помогне да видим и се убедим, че духовния свят съществува. Голяма част от хората, докато не се сблъскат с някоя неизлечима болест са заети с глупави и дребни , незначителни дейности като: да тровят живота на другите и на самите себе си, да създават отрицателни енергии като завист, омраза, гняв или да мислят само за пари и власт. Огледайте собствения си живот и живота на хората около вас. Христос е казал: “…който е безгрешен пръв да хвърли камъка!“. Всички, които идваме тук на тази планета сме грешни и имаме този живот, за да разберем и компенсираме грешките си. Дори и с този скандал Жоао Теиксейра де Фариа продължава да бъде пример за нас: показва ни какво НЕ ТРЯБВА ДА ВЪРШИМ. Целият му живот мина в люшкане между духовното и материалното. Целия живот на повечето от нас също. Може би неговият дух е избрал този скандал, за да изкупи чрез страданието на публичното заклеймяване , до колкото е възможно, грешките, които е направил в този живот.

Да се помолим за душата му и да продължим напред.

Дошло е време всеки сам да създаде собствена връзка с духовните лечители от Къщата на Дон Игнацио. Това можете да направите от вашите домове, но става много по-лесно в сградата на молитвите в Абаджания. Дон Игнацио и духовните лечители са избрали физическото място на Къщата поради неговата силна специфична земна енергия. Магнитното поле на Абаджиания е част от голямата магнитна южно атлантическа аномалия. Точната конфигурация на магнитното поле в Къщата и целия град е в синхрон и хармония с електромагнитното поле на човешката клетка, поради което всичко, което се намира в неговия обсег на действие, ориентира автоматично поляризацията на човешките клетки, което подобрява здравето. От друга страна молитвите и медитациите на милиони хора са създали мощно психо ментално поле, което се е сляло с електромагнитното излъчване на земната повърхност и е създало нова по рода си конфигурация на електромагнитни честоти, която се само възпроизвежда непрекъснато. Причината за това е и защитното поле създадено от духовните учители в етерното пространство над Абаджания . С този енергиен потенциал на самата Къща на Дон Игнацио хората вече нямат нужда от посредник медиум, който да свързва двата свята и техните енергии. Може би едно от малкото места на планетата, където тези две енергии са интегрирани е именно Абаджания и Къщата на Дон Игнацио.

От тук нататък единственото нещо, което трябва да направите е да влезете в залата на енергийния поток, да накарате мозъка си да заработи в алфа и тета честоти, да се съсредоточите върху местата, които искате да бъдат изцелени и да се помолите с чисто сърце да се извърши необходимата промяна. Можете да изцелите не само вашето физическо здраве, но и финансовото ви състояние, между личностни отношения, които ви тормозят и прочие. Работата на духовните лечители е да помогнат преди всичко за прочистване на грешните модели на поведение (програми, които сте си създали в този или минали животи чрез погрешно поведение и самодеструктивни желания) във вашите фини тела. Да подпомогнат   концентрацията ви да абсорбира допълнителна енергия, която да се адаптира към клетките на тялото, за да може да се излекувате. Трябва да разберете, че без вашето лично участие не е възможно чудото на изцелението да се случи.

Къщата на Дон Игнацио може да продължи да съществува и духовните лечители да продължат да помагат на хората, които се нуждаят и без посредничеството на медиума.

Да изпратим Духа на Жоао с любов за добре свършената работа и да се молим за човека Жоао да има силата да понесе тежестта на собствените си грешки. Аз му прощавам. Простете и вие човешките му слабости! Бога да му е на помощ!

Очаквайте още статии относно дейността на Духовните лечители и бъдещето на планетата.