Неделя, Май 28, 2023
  • Добре дошли в моята обновена страница. От тази трибуна аз изразявам моето лично мнение по всички въпроси, които ме вълнуват, включително въпросите свързани със здравето на хората. Подчертавам, че това е мое лично мнение и не замества по никакъв начин мнението на лекарите, нито има за цел да ви даде рецепти за здраве.

    Read More

  • 1

Послание на Хаторите

Рейтинг
УжаснаОтлична 

Послание на Хаторите (5-то измерение на светлината)

)Вашият свят е в средата на огромна метаморфоза. Това е като гигантска змия, която изхвърля старата си кожа. Нови реалности се появяват, когато старите реалности изчезнат.Като човек, въплътен в средата на тази радикална трансформация, предизвикателствата, пред които се изправяте, може понякога да изглеждат поразителни.

От наша гледна точка Трансформацията се развива с ускорени темпове. Климатичните аномалии се увеличават, което ще продължи, което ще доведе до предизвикателства пред селското стопанство и съществуването на храна за хората по целия свят. Сблъсъците между културните ценности, в международните отношения, в социалните и икономическите институции ще продължат да дестабилизират света. Тази дестабилизация се дължи на увеличаването на хаотичните възли (влияния).Ускореният ритъм на данните, които вие  трябва да обработвате, надхвърля вашия капацитет като биологични организми, за да се справите с това, вие- като културата - се движите към реалност, основана на технологията. В резултат на тази зависимост от технологиите хората навлизат в своеобразно "техно-робство". И както при всички нови иновативни технологии, тази реалност има добра страна и лоша страна.От друга гледна точка, това е ефикасен еволюционен катализатор. С други думи, метаморфозата на вашия свят може да ви тласне в по-високи състояния на съзнанието. Изборът на индивидуално ниво между лично унищожение и изкачване към реалност на по-висше измерение е ваш. Правилното използване на знанието е да управляваш себе си и своя свят от по-разширено състояние на съзнателно съзнание