Сряда, Юни 19, 2024
  • Добре дошли в моята обновена страница. От тази трибуна аз изразявам моето лично мнение по всички въпроси, които ме вълнуват, включително въпросите свързани със здравето на хората. Подчертавам, че това е мое лично мнение и не замества по никакъв начин мнението на лекарите, нито има за цел да ви даде рецепти за здраве.

    Read More

  • 1

За Вас

Рейтинг

   Този сайт е за авантюристи, за хора с гореща кръв и силно биещи сърца, непрестанно търсещи и безстрашни. Той е предназначен  за тези от вас, които наистина искат да станат господари на собствената си съдба, които не се страхуват да поемат отговорността за собствените си мисли, думи и действия. Той е за тези, които са достигнали достатъчно развито съзнание в интелектуално и морално отношение, че да желаят с все сърце да разберат научните закони за собственото си съществуване и да тръгнат по пътя на осъзнаването на всички аспекти на човешкото материално Аз, на откриването на  Божествената частица АЗ СЪМ в себе си и пълната съзнателна интеграция на тези две същности, които когато успеем да хармонизираме ни превръщат в нашата действителна същност – Дух в тяло, Сътворец на Божествения Абсолют и Бог в действие тук, в материалния свят.

   Цялата информация в сайта е получена чрез личен опит и представените техники и медитации са тези, с които лично аз съм постигнала много бързи резултати. Моля тези от вас, които вземат решението да ги използват активно да ми пишат за собствения си опит и за получените резултати. Винаги съм на ваше разположение за каквито и да било консултации и съвети.

    Искам да подчертая, че това е моята истина, тя може да не е вашата. Не спирайте да търсите отговори на въпросите си, които да усещате със сърцето си като вашата истина.

    Желая ви искрено бързи и съвършени резултати в процеса на самоусъвършенстването и себереализацията.

Контакти

Рейтинг

телефони: +35929578720

+359878621377

Планиране на пътуване

Рейтинг

Следвайте внимателно тези инструкции:

Направете среща с Вашия лекар преди вашето пътуване. Може да е необходимо да направите някои рутинни иззследвания или да си сложите ваксини и превантивно да приемете медикаменти.

Попитайте Вашия лекар за индикации за клиники и болници във всеки град, който посещавате.

Носете с вас  копия от последните си изследвания, заедно с  писмо от Вашия лекар, което описва Вашата диагноза и лечение. Винаги съхранявайте тази информация с вас.

 Изчислете какво количество лекарства ще ви е необходимо и не забравяйте да вземете малко повече за периода на пътуване, ако има някакво закъснение при  връщането ви. Винаги носете вашите лекарства в ръчния си багаж и в оригиналната опаковка, за да избегнете митнически проблеми.

Изгответе списък на всички лекарства, включително дозировки и часове на приложение.
Направете си медицинска  пътническа застраховка.

Ако имате тежки заболявания, освен изброените по-горе неща, вие трябва да предупредите в писмена форма вашият водач и духовният наставник. Ентити ще решат дали да ви разрешат да пътувате или да ви помогнат от разстояние. В противен случай риска остава за ваша сметка.

 Водачът и духовният наставник не носят никааква отговорност за вашето здраве.

Ако пътувате със самолет, опитайте се да ставате и да сее движите   на всеки 1 час по 5-10 минути, за да подобрите циркулацията на кръвта и да не се схванете.

Поддържайте себе си хидратирани, особено в самолети или  в сух и горещ климат.Избягвайте алкохолни напитки по време на полети.

Ако се почувствате зле, незабавно потърсете медицинска помощ.

Намалете шансовете за инфекции. Предпочитайте бутилираните напитки и добре приготвената храна.

Ако пътувате до място, където обичаите и кухнята са различни от това, на което сте свикнали, вземете с вас напитки и закуски като зърнени барове, шоколади и бисквити.

След пътуването:

Връщайки се от пътуване, се обадете на Вашия лекар.

Ако имате някакви необичайни симптоми, дори и известно време след пътуването, незабавно се свържете с Вашия лекар.

Не забравяйте, че цялото енергийно активиране ще зависи само от вашите психически условия и само ако следвате дадените указания.

 

Добре дошли

Рейтинг

 

 Кармен Лазарова

Добре дошли в моята обновена страница. От тази трибуна аз изразявам моето лично мнение по всички въпроси, които ме вълнуват, включително въпросите свързани със здравето на хората. Подчертавам, че това е мое лично мнение и не замества по никакъв начин мнението на лекарите, нито има за цел да ви даде рецепти за здраве. Вашето здраве е ваша лична отговорност. Моята цел е да ви информирам за съществуващите възможности, които аз открих при различни пътувания по света и да споделя с вас моя личен опит в борбата със самата себе си за постигането ми на относително здраве и психическо спокойствие.

Свободата на словото, срещано и като свобода на изразяване, е сред най-важните граждански свободи.

Изразява се в свободата на всеки да изказва публично мнението и възгледите си без намеса и натиск от страна на властта, упражняване на цензура или налагане на наказание“ (Уикипедия).

Позовавам се на Европейската Конвенция за Правата на човека и защитавам моето законно право да изказвам собствено мнение.

         Кармен Лазарова

СЕМИНАР ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЗЕМЯТА И НА ВСЕКИ ИНДИВИДУАЛЕН УЧАСТНИК ДО 2030 ГОДИНА

Рейтинг

ЖУСЕЛИНО НОБРЕГА ДА ЛУС

ОТ 7 ДО 14 ОКТОМВРИ В Сао Паоло (Бразилия)

Жуселино Нобрега да Лус е най-известният пророк на нашето време. Той започва да сънува своите пророчески сънища на 9 годишна възраст. Под ръководството на своите духовни наставници се научава безстрашно да пътува в пространството и времето на бъдещите събития, които засягат не само нашата планета, но и съдбата на всеки отделен човек. Самият Чико Хавиер, най-големият бразилски медиум, оставил на човечеството повече от 480 книги и информация за отвъдното , го е припознал като духовен посредник като го е помолил да му изпрати писмо, в което да посочи датата на неговата смърт цели 10 години преди самото събитие.

Прочети още: СЕМИНАР ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЗЕМЯТА И НА ВСЕКИ ИНДИВИДУАЛЕН УЧАСТНИК ДО 2030 ГОДИНА

Още статии ...

  1. Пътуване в Бразилия

Страница 1 от 2