Корона вирус -кратка история

Рейтинг
УжаснаОтлична 

    От десетилетия д-р Франсис Бойл се противопоставя на разработването и използването на биологично оръжие и подозира, че COVID-19 е патоген, проектиран като биологично оръжие, избягал от съоръженията за биобезопасност от ниво 4 в град Ухан, т.е. който беше специално създаден за изследване на ТОРС и коронавирус

    Както е посочено, вирусът COVID-19 е химера. Това включва SARS, коронавирус, проектиран като биологично оръжие, заедно с ХИВ генетичен материал и вероятно грипни вируси. В допълнение, той е разработил свойства, които му позволяват да се разпространява повече от нормалното разстояние
    Инкубационният период на инфекцията, причинена от COVID-19, все още не е известен, но се смята, че може да варира между 14 и 30 дни
    Правителството на Съединените щати инвестира 100 милиарда долара в програми за биологично оръжие между 11 септември 2011 г. и октомври 2015 г.
    Въпреки че досега има само ограничен брой съобщения за случаи на зараза, причинена от COVID-19 в Съединените щати, армията на тази страна е определила различни райони за задържане в цялата страна, за да гарантира карантина на  заразените жители, в случай, че ситуацията се влошиМоже би сте чували, че това е  нов корона вирус (първоначално обозначен като 2019-nCOV, преди да бъде преименуван на COVID-19 от Световната здравна организация) от град Ухан, провинция Хубей в Китай, бързо се е разпространил от в световен мащаб.

Първият случай е докладван на 21 декември 2019 г. в Ухан. Симптомите включват висока температура, задух, силна кашлица, пневмония, което в по-тежки случаи може да доведе до нарушена бъбречна функция, както и до чернодробна и бъбречна недостатъчност.

На 21 януари 2020 г. Центровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ потвърдиха първия случай на пациент в щата Вашингтон, който е  посетил Ухан наскоро.

Оттогава са докладвани случаи и в 40 други страни, включително Канада, Австралия, Япония, Тайланд, Южна Корея, Франция, Тайван, Виетнам, Сингапур, Африка и Саудитска Арабия.

Към 1 март 2020 г. в 58 страни са съобщени 88 339 случая на нови корона вирусни инфекции, 79 828 от тези случаи са регистрирани в Китай. Можете да проверите уебсайта на Worldmeter, който предлага най-актуалната статистика за броя на потвърдените случаи и смъртни случаи от този вирус.
Корона вирусът COVID-19 може да е проектиран като биологично оръжие

Франсис Бойл, който има бакалавърска степен от Чикагския университет, специалност право (юрист) от Харвард и доктор по политически науки, споделя своята теория за произхода на този нов корона вирус.

От десетилетия той се противопоставя на разработването и използването на биологично оръжие и сега подозира, че COVID-19 може да бъде свързан.

Всъщност Бойл беше този, който поиска създаването на регламенти за биологичната война в Конвенцията за биологичните оръжия от 1972 г .; Той също така изготви Закона за борба с тероризма за биологично оръжие от 1989 г., който беше приет единодушно от двете палати на Конгреса и обнародван от Джордж Буш.

По времето на този запис, на 14 февруари 2020 г., в Китай повече от 50 000 души вече бяха заразени с това, което изглежда е проектиран вирус. Истината е, че този проблем не е възникнал в заразена бухалка.

В резултат на биологичната война на Бойл, която датира от първите дни на администрацията на Рейгън, време, когато те използват генетично инженерство на ДНК, за да направят биологични оръжия, Бойл внимателно наблюдава „мистериозните огнища на болести както при хората, така и при животните по света “, които се появяват оттогава.

    „Законът ми за антитерористични биологични оръжия не беше специално създаден да се занимава с редовни биологични оръжия, но и с генетична ДНК инженерия за биологични оръжия, които започнаха да се появяват, когато беше осъществена BWC.

    Въпреки че BWC ще обхване темата за генетичното инженерство на ДНК, исках да поясня, че е така. Също така, пояснете, че тя включва синтетична биология “, каза Бойл.

    "Тогава, когато се появят тези мистериозни и необясними заболявания, ги наблюдавам известно време и почти винаги заключавам, че те могат да бъдат обяснени с нормални причини, като липса на санитария, бедност и природни проблеми. Но, открих Случаят Ухан.

    Там се намира съоръжение с ниво 4 на био безопасност. Той е първият в Китай и е създаден специално за лечение на ТОРС и корона вирус. По принцип SARS е версия на корона вирус, проектиран като биологично оръжие.

    Преди изтичането на това SARS в това съоръжение вече беше настъпило и според моя опит, единствената причина за съществуването на тези съоръжения на NBS-4 е изследването, разработването, анализа и съхранението на нападателни биологични оръжия.

     Поради тази причина изразих своята гледна точка, че този корона вирус на Ухан е изтекъл от това съоръжение на NBS-4 ... може би в средата на ноември и че оттогава китайското правителство лъже и укрива свързана информация. "

Има много неизвестни данни за корона вируса

Първият доклад за случай на инфекция, причинен от COVID-19, беше на 1 декември 2019 г. В зависимост от инкубационния период, който все още не е известен, първоначалната улика, ако има такава, е, че тя може да се е появила по някое време през миналия ноември

Официалната оценка е 14-дневен инкубационен период, но британски експерт по здравеопазване смята, че това може да е 24 дни, а севернокорейските експерти по биологична война смятат, че може да е 30 дни, казва Бойл.

    "Що се отнася до Ухан и провинция Хубей, те по принцип са под действието на военното положение. Няма друга дума, която да го определи. Ако прочетете изявленията на президента Си и неговите помощници, те ясно разясняват хаотичната ситуация, в която се намират. Мисля, че е правилно, те са във военна ситуация заради собствения си агент за биологична война.

    Президентът Си току-що уволни служителите, които отговарят за въпроса, и доведе доверени военни служители да се справят с него, както и голям брой сили от Народната освободителна армия [PLA], които те посочват, че са здравни работници . Но по мое лично мнение те не изглеждат така. В момента това е най-добрият ми анализ в това отношение “.

На въпроса за слуховете, че вирусът COVID-19 може да бъде откраднат от лаборатория за висока сигурност в Уинипег, Канада, Бойл отговори:

    "Това също може да е възможност. Но искам да поясня, че в NBS-4 съоръженията на Wuhan вече работят върху това. Те проектираха биологично оръжие, включващо SARS, което в началото е корона вирус.

    Знаем, че д-р Йошихиро Каваока от Университета на Висконсин ... възкреси испанския грипен вирус за Пентагона и очевидно е, че това е било с цел да го използват в биологични оръжия и че той е специализиран в свързването на испанския грипен вирус. с всички видове ужасни инструменти за целите на биологичната война. И има запис, който изпраща вашите продукти във Winnipeg.

    Уинипег е еквивалент на форта Детрик в САЩ, но в Канада. Това е инсталация NBS-4, където те проучват, разработват тестове, произвеждат и съхраняват всякакви ужасни известни биологични оръжия.

    Тогава е възможно част от тази технология да е била открадната от Винипег. Не знам ситуацията, но както казах, в NBS-4 инсталацията на Ухан вече работи по това.

    И те вече бяха разработили SARS. Преди да се случи тази ситуация, SARS вече изтече два или три пъти и изглежда, че те ускоряват мощността си, което  COVID-19 изглежда проявява. Това е ново поколение биологични оръжия, които не бяхме наблюдавали преди.

    А според Lancet смъртността му се е увеличила от 15% на 17%, а оттам - на 18%, въз основа на оценките на британски здравен служител и дори на китайска статистика. Следователно, той има 83% заразност. Това означава, че може да зарази около три или четирима души за всеки заразен човек.

Той е подобрил капацитета си, така че може да се транспортира по въздух най-малко 6 или 7 фута, и ... има сведения, че той дори може да бъде разпространен чрез замърсени човешки изпражнения и че те може да са в състояние да го предават на 6 или 7 фута. Така че, никога не сме се сблъсквали с нещо подобно в историята на биологичната война, поне това сочат публичните записи.
И искам да поясня, че никога не съм работил за правителството на Съединените щати. Никога не съм имал разрешение за сигурност или достъп до някаква секретна информация.
Но, прочетох какво има в публичния и научния регистър и си направих собствени изводи, кои са тези, които излагам тук. Но бих могъл да променя мнението си, ако успея да получа доказани по друг начин научни доказателства.
Понастоящем се придържам към заключенията си, че вирусът може да е изтекъл от съоръженията на NBS-4 на Ухан, които имат най-високото ниво на сигурност, известно на китайското правителство, което го покри от самото начало, докато той уведоми СЗО в края на миналия декември. "
Много експерименти с биологична зараза продължават, въпреки съществуващите закони.
Както посочи Бойл, съоръженията в Ухан се състоят от изследователска лаборатория, определена от СЗО, което може да изглежда странно, ако вземем предвид, че тя е специализирана в разработването и изследването на опасни патогени, които могат да станат биологични оръжия с голяма лекота.
Според Бойл обаче това не бива да ни изненадва, тъй като „отдавна СЗО участва в този тип изследвания“. Очевидно Центровете за контрол и превенция на заболяванията и фармацевтичната индустрия в САЩ също са се намесили в много огнища, които изглежда са свързани с вируси, създадени като биологично оръжие.

„Не е необходимо да преглеждаме дългата история на важни фармацевтични компании, участващи в темата. Тъй като има големи икономически ползи.

    Вярвам, че пандемията на Ебола в Западна Африка е възникнала в съоръженията на NBS-4 в САЩ, разположени в Сиера Леоне, и е възможно те да са тествали ваксина, съдържаща жив вирус на Ебола, и са им били дадени на онези бедни хора - каза Бойл.

    "Що се отнася до CDC, те са участвали във всички смъртоносни научни изследвания на биологичните оръжия на NBS-4, които можете да си представите ... Според публичните записи, по време на администрацията на Рейгън, CDC и American Type Culture Collection направиха 40 пратки агенти от Биологическа война на високо ниво срещу Саддам Хюсеин в Ирак, надявайки се той да ги превърне в оръжие и да използва срещу Иран ...

    Проблемът е, че когато войната приключи ... военните сили на Съединените щати бяха наредени да експлоатират съоръженията за биологично оръжие на Саддам Хюсеин, но това не е начинът да се справят с тези видове оръжия ...

    И тези замърсиха армията на Съединените щати, която беше причинителят на синдрома на войната в Персийския залив, който ... сложи край на живота на около 11 000 войници и деактивира приблизително 100 000 войници в САЩ. "

Както посочва Бойл, правителството на Съединените щати е инвестирало внушителната сума от 100 милиарда долара, от 11 септември 2011 г. до октомври 2015 г., в програми за биологично оръжие. От друга гледна точка, САЩ са похарчили 40 милиарда долара (ако приемем, че стойността на долара е постоянна) в проекта за Манхатън, който разработи атомната бомба.

Бойл също така оценява, че в САЩ има около 13 000 учени по наука за живота, които работят в индустрията за биологично оръжие.

    „Очевидно е, че администрацията на Рейгън, под въздействието на неоконсерватори, които напълно вярват в използването на биологично оръжие, както и на биологични оръжия, предназначени за расови групи (виж доклада PNAC), беше посветена на прилагането на генното инженерство на ДНК с цел за създаване на биологично оръжие.

    Поради тази причина през 1985 г. проведох информационна сесия в Конгреса, във Вашингтон, D.C. Съветът за отговорна генетика ме помоли да го направя, с участието на водещите учени по природни науки в MIT и Харвард по света.

    Работих в продължение на седем години в Харвард. Имам три степени и познавах всички тези хора. Поискаха моите услуги като адвокат и аз направих тази информационна сесия в Конгреса. Задействах   алармите и тогава ме помолиха да напиша правила за изпълнение, което направих ...

    Искам обаче да поясня, че не съм негов представител, говоря само на мое име и ако прочетете моята книга „Биологична война и тероризъм“, ще откриете, че прологът е написан от професор Джонатан Кинг. Моите аргументи са подкрепени от най-забележителния професор по молекулярна биология в MIT, в случай че не мислите, че знам достатъчно информация по въпроса. "

САЩ се готвят да се изправят срещу пандемията COVID-19

Въпреки че досега има само ограничен брой съобщени случаи на инфекция, причинена от COVID-19 в Съединените щати, армията е определила различни зони за задържане в цялата страна, за да изолира в карантина  жителите в случай на влошаване на  ситуацията се влоши.

Но въз основа на историята, правителствените здравни служители значително преувеличиха заплахата от пандемии в Съединените щати, включително птичи грип, свински грип, антракс и ебола.

Например, когато излагам в моята книга с бестселъри на New York Times от 2009 г., озаглавена „Голямата птичи грип измама“, тогавашният президент Джордж Буш-младши изчисли, че 2 милиона души в САЩ ще умрат от птичи грип; и в най-добрия случай само 200 000 души щяха да загинат. Всъщност тази пандемия има окончателен брой нулеви смъртни случаи в Съединените щати.

Това обаче доведе до големи икономически печалби в страната, тъй като данъкоплатците закупиха 20 милиона дози Tamiflu. Един от хората, които са получили големи парични ползи от тази измама, е бил министърът на отбраната Доналд Рамсфелд, който е бил президент на науките в Gilead, когато е създадено лекарството.

    „[Птичият грип] беше друго биологично оръжие, което включваше генно инженерство на ДНК“, казва Бойл. "Този вирус беше химера. Той се състоеше от три различни елемента и имахме късмет, че по някакъв начин те успяха да смекчат неговата леталност и заразност."

Все още не е известно дали COVID-19 ще има същата ефективност в своето разпространение и леталност. Въз основа на статистиката на Китай "ситуацията изглежда безнадеждна", казва Бойл.

Факти за вируса COVID-19

Както посочва Бойл, подобно на своя предшественик, вируса на птичия грип, вирусът COVID-19 е химера. Тя включва SARS, корона вирус, който е проектиран като биологично оръжие, заедно с ХИВ генетичен материал.

"Статия, публикувана от индийски учени, го посочва. Ето, щях да имам достъп до изображенията, ако не беше, защото имаше политически натиск за премахването на статията [от вестника]."

Ето защо, сега някои учени изследват използването на лекарства срещу ХИВ за лечението му, казва Бойл. COVID-19 също може да се комбинира с грипен вирус, заедно с по-добра способност за разпространение на повече от нормалното разстояние.

Пандемиите многократно се използват като основание за създаване на състояние на контрол
Също така те са били използвани за ограничаване на свободата на населението. Например страхът, причинен от антракса от 2001 г., беше използван за засилване на подписването на Патриотичния закон, който беше първата стъпка за премахване на много от индивидуалните свободи и установяване на състояние на пълна бдителност. Струва ми се, че подобни резултати са много по-притеснителни, отколкото рискът от заразяване. Бойл добавя, че:
"Въпреки че е правилно, че прибягнаха до Америтракс, за да въведат насилствено патриотичния закон ... Съединените щати са установили състояние на контрол ... И както посочих в" Битката и тероризма ", ми се струва, че същите хора, участващи в терористичното нападение 11 септември също може да стоят  зад Америтракс, но само предполагам ...
Това, което се нарича „Amerithrax“, идва от програма за лабораторни и биологични оръжия на правителството на Съединените щати и аз го изложих публично през първия уикенд на ноември 2001 г.
Съветът за отговорна генетика проведе конвенцията си в бизнес училището в Харвард и аз председателствах група с Кинг и други експерти по биологична война по програми за биологично оръжие в Съединените щати.
И когато влязох в теоложкия колеж в Харвард, Fox TV имаше екип от камери там и аз коментирах: „Ясно е, че това е резултат от програма за биологично оръжие в Съединените щати и вероятно Форт Детрик“.
Когато модерирах сесията, направих същия коментар. След това направих коментар на радиостанция във Вашингтон, D.C. свързана с темата, също и за BBC, така че със сигурност всички ме слушаха.
По това време някой даде заповед, че никога повече няма да бъда интервюиран за каквито и да било новини за програми за биологично оръжие. И това се случи от първата седмица на ноември 2001 г. "
Както Бойл посочи, книгата на Джордж Оруел от 1984 г. се сбъдна. Бойл изнася лекции пред юристи от юридическата школа на DePaul в Чикаго, за тираничния характер на патриотичния закон.
"Сноудън с право посочи, че федералното правителство шпионира всичко, което казваме, електронните ни комуникации, абсолютно всичко", казва Бойл.
„И отново, доказателството е, че те ме изключиха изцяло от американските медии. Всъщност, ако се върнем малко назад и анализираме атаките на Amerithrax, те засягат и основните медии на САЩ. , от което става ясно, че ако говорят за този проблем, той би ги унищожил и тях. "

Биологичните оръжия са разработени с цел

Както Бойл посочи, правителството на Съединените щати разполага с голям резерв от Amerithrax, антракс, създаден с нанотехнологии със степента на супер оръжие и 1 милиард спори на грам, и това е само върхът на айсберга на съществуващите биологични оръжия. Нещо повече, Бойл е сигурен, че тези оръжия в крайна сметка ще бъдат използвани, както се е случвало преди. И обясни следното:

    "Миналата есен те проведоха симулация в университета Джон Хопкинс за корона вируса. Тези видове упражнения са евфемизъм за военна игра. Оценките сочат, че това ще сложи край на живота на 65 милиона души ...

    Джон Хопкинс е много ангажиран с тази мръсна работа на биологичната война в нацистки стил. Те имат инсталация NBS-3 ... която гордо обявяват на своя уебсайт ... и  се оправдават, като казват, че разработват ваксини. И това е добре ... но как го правят?

    Те обикалят света, който е в публични записи, и търсят всякакъв вид болести, гъбички, вируси или ужасни бактерии, които можете да си представите. След това го отвеждат в лаборатории на NBS-4 и разработват специален биологичен агент чрез генно инженерство на ДНК и синтетична биология ... създаден от Пентагона под егидата на DARPA ...

    След като имат този специален агент, те продължават да разработват ваксина, тъй като причинителят не е полезен, освен ако не могат да създадат ваксина, за да защитят собственото си население.

    След това те разработват ваксини, за да имат биологични оръжия, така че те се състоят от два елемента: първо, нападателния агент за биологична война и второ - с ваксина за защита на собственото им население и това правят всички тези инсталации на NBS-4, а също и в много от NBS-3.

    Джон Хопкинс има инсталация NBS-3 и те поддържат двойното си предназначение. И така, това е двойното му предназначение. Първо, те разработват специалният агент за биологична война и след това създават предполагаемата ваксина. "

Всъщност университетът на Джон Хопкинс е най-големият получател на безвъзмездни средства за научни изследвания от федерални агенции, включително от Националните здравни институти, Министерството на отбраната и Националната научна фондация. Той също така е получил милиони долари за научни грантове от фондацията Гейтс.

През 2016 г. Джон Хопкинс инвестира над 2 милиарда долара в изследователски проекти, като стана лидер на всички университети в САЩ в инвестиционни изследвания за 38 -а поредна година.

По-добри мерки за профилактика или лечение на инфекция, причинена от COVID-19

Въпреки че не е ясно кое е най-ефективното точно лечение, предполагам, че би било добре да започнете с интравенозния витамин С протокол за сепсиса на д-р Пол Марик, тъй като изглежда, че сепсисът е това, което убива хората, които придобиват сериозна инфекция от COVID-19.

Предишното и последващо ретроспективно клинично проучване на Marik показва, че когато пациентите получават венозно витамин С с хидрокортизон и витамин В1 в продължение на два дни, смъртността намалява от 40% на 8,5%.

Точният протокол, който използваха, беше 200 mg тиамин на всеки 12 часа, 1500 mg аскорбинова киселина на всеки 6 часа и 50 mg хидрокортизон на всеки 6 часа. Жизненоважно е да се отбележи, че лечението няма странични ефекти и е с ниска цена, и може лесно да се получи и приложи.

Според Марик витамин С и кортикостероиди биха могли да имат синергичен ефект, което е една от причините този комбиниран протокол да се окаже толкова ефективен. Въпреки това, изключителната употреба на високи дози витамин С интравенозно може да подобри преживяемостта при пациенти със сепсис и остра респираторна недостатъчност, както и да намали смъртността от 46% на 30%.

По същия начин броят на дните на хоспитализация е намалял. Средно тези, които са приемали витамин С преди 28 ден, прекараха 3 дни по-малко в интензивното отделение, в сравнение с групата на плацебо (7 срещу 10 дни). До 60-ия ден лекуващата група останала 7 дни по-малко в болницата; тоест 15 срещу 22 дни.

Въпреки че няма изпитвания, които да анализират включването на хипербарична кислородна терапия (HBOT), подозирам, че това може да създаде мощна синергия, която да намали смъртността от сепсис до минимум. За съжаление, HBOT не се предлага в много болници и дори ако е така, той не е одобрен при лечение на сепсис.

Можете да получите повече информация за протокола на сепсис на Марик в статията „Сепсисът може да е отговорен за 20% от смъртността в световен мащаб“, заедно с здрави предложения за това как да намалите риска от сепсис.

Можете също да видите PowerPoint презентацията на Марик „Хидрокортизон, аскорбинова киселина и тиамин за тежък сепсис и септичен шок“ (достъпна само на английски език), представена на конференцията на Critical Care Reviews от 2020 г. в Австралия. За препоръките на СЗО относно грижите в домашни условия срещу COVID-19 вижте моята статия „Скорошната пандемична заплаха за новия коронавирус“.

 

Доктор Жозеф Меркола