Четвъртък, Юли 18, 2024
  • Добре дошли в моята обновена страница. От тази трибуна аз изразявам моето лично мнение по всички въпроси, които ме вълнуват, включително въпросите свързани със здравето на хората. Подчертавам, че това е мое лично мнение и не замества по никакъв начин мнението на лекарите, нито има за цел да ви даде рецепти за здраве.

    Read More

  • 1
Рейтинг
УжаснаОтлична 

 

 Кармен Лазарова

Добре дошли в моята обновена страница. От тази трибуна аз изразявам моето лично мнение по всички въпроси, които ме вълнуват, включително въпросите свързани със здравето на хората. Подчертавам, че това е мое лично мнение и не замества по никакъв начин мнението на лекарите, нито има за цел да ви даде рецепти за здраве. Вашето здраве е ваша лична отговорност. Моята цел е да ви информирам за съществуващите възможности, които аз открих при различни пътувания по света и да споделя с вас моя личен опит в борбата със самата себе си за постигането ми на относително здраве и психическо спокойствие.

Свободата на словото, срещано и като свобода на изразяване, е сред най-важните граждански свободи.

Изразява се в свободата на всеки да изказва публично мнението и възгледите си без намеса и натиск от страна на властта, упражняване на цензура или налагане на наказание“ (Уикипедия).

Позовавам се на Европейската Конвенция за Правата на човека и защитавам моето законно право да изказвам собствено мнение.

         Кармен Лазарова