Четвъртък, Юли 18, 2024
  • Добре дошли в моята обновена страница. От тази трибуна аз изразявам моето лично мнение по всички въпроси, които ме вълнуват, включително въпросите свързани със здравето на хората. Подчертавам, че това е мое лично мнение и не замества по никакъв начин мнението на лекарите, нито има за цел да ви даде рецепти за здраве.

    Read More

  • 1

Планиране на пътуване

Рейтинг
УжаснаОтлична 

Следвайте внимателно тези инструкции:

Направете среща с Вашия лекар преди вашето пътуване. Може да е необходимо да направите някои рутинни иззследвания или да си сложите ваксини и превантивно да приемете медикаменти.

Попитайте Вашия лекар за индикации за клиники и болници във всеки град, който посещавате.

Носете с вас  копия от последните си изследвания, заедно с  писмо от Вашия лекар, което описва Вашата диагноза и лечение. Винаги съхранявайте тази информация с вас.

 Изчислете какво количество лекарства ще ви е необходимо и не забравяйте да вземете малко повече за периода на пътуване, ако има някакво закъснение при  връщането ви. Винаги носете вашите лекарства в ръчния си багаж и в оригиналната опаковка, за да избегнете митнически проблеми.

Изгответе списък на всички лекарства, включително дозировки и часове на приложение.
Направете си медицинска  пътническа застраховка.

Ако имате тежки заболявания, освен изброените по-горе неща, вие трябва да предупредите в писмена форма вашият водач и духовният наставник. Ентити ще решат дали да ви разрешат да пътувате или да ви помогнат от разстояние. В противен случай риска остава за ваша сметка.

 Водачът и духовният наставник не носят никааква отговорност за вашето здраве.

Ако пътувате със самолет, опитайте се да ставате и да сее движите   на всеки 1 час по 5-10 минути, за да подобрите циркулацията на кръвта и да не се схванете.

Поддържайте себе си хидратирани, особено в самолети или  в сух и горещ климат.Избягвайте алкохолни напитки по време на полети.

Ако се почувствате зле, незабавно потърсете медицинска помощ.

Намалете шансовете за инфекции. Предпочитайте бутилираните напитки и добре приготвената храна.

Ако пътувате до място, където обичаите и кухнята са различни от това, на което сте свикнали, вземете с вас напитки и закуски като зърнени барове, шоколади и бисквити.

След пътуването:

Връщайки се от пътуване, се обадете на Вашия лекар.

Ако имате някакви необичайни симптоми, дори и известно време след пътуването, незабавно се свържете с Вашия лекар.

Не забравяйте, че цялото енергийно активиране ще зависи само от вашите психически условия и само ако следвате дадените указания.