Четвъртък, Юли 18, 2024
  • Добре дошли в моята обновена страница. От тази трибуна аз изразявам моето лично мнение по всички въпроси, които ме вълнуват, включително въпросите свързани със здравето на хората. Подчертавам, че това е мое лично мнение и не замества по никакъв начин мнението на лекарите, нито има за цел да ви даде рецепти за здраве.

    Read More

  • 1

СЕМИНАР ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЗЕМЯТА И НА ВСЕКИ ИНДИВИДУАЛЕН УЧАСТНИК ДО 2030 ГОДИНА

Рейтинг
УжаснаОтлична 

ЖУСЕЛИНО НОБРЕГА ДА ЛУС

ОТ 7 ДО 14 ОКТОМВРИ В Сао Паоло (Бразилия)

Жуселино Нобрега да Лус е най-известният пророк на нашето време. Той започва да сънува своите пророчески сънища на 9 годишна възраст. Под ръководството на своите духовни наставници се научава безстрашно да пътува в пространството и времето на бъдещите събития, които засягат не само нашата планета, но и съдбата на всеки отделен човек. Самият Чико Хавиер, най-големият бразилски медиум, оставил на човечеството повече от 480 книги и информация за отвъдното , го е припознал като духовен посредник като го е помолил да му изпрати писмо, в което да посочи датата на неговата смърт цели 10 години преди самото събитие.

 

Нобрега да Лус не е транс медиум. Във всеки момент той има пълно съзнание за случващото се около него. Той е рядък и изключителен феномен. Една част от неговото съзнание може да се проектира в бъдещето докато друга част разговаря с вас. До момента неговите предсказания имат 97% точност. Лично аз мисля, че 3% са тези, които хората са успели да променят под неговото лично ръководство.

Нобрега да Лус казва: „Моята мисия не е да плаша хората, а да им помагам да избягват бъдещите проблеми или поне да минимизират отрицателното въздействие върху себе си и околната среда. Моята мисия е да посочвам път за спасение“. Жуселино Нобрега работи лично със всеки посетител. Не зависимо какви са вашите проблеми: духовни, финансови, физически, емоционални, той ще ви помогне да откриете причината, да я промените и да създадете една нова реалност, много по-подходяща за вас и вашето обкръжение. Чрез Жуселино Нобрега вие ще влезете в директна връзка с вашите лични водачи и с духовните водачи на човечеството . Ще може да им задавате въпроси и да получавате не само отговори, но и духовна ориентация как да подредите живота си и как да разрешите основните си проблеми.

Нобрега е издал много книги отнасящи се както до човечеството и проблемите, които го очакват, така и за отделни политици и личности, които имат властта да определят развитието на големи групи от хора. Тази си своя дейност той продължава и до днес, но отделя все повече време и внимание на отделните хора, които искат да променят живота си, защото е дошло време да се направи всичко възможно, за да се спаси поне част от човечеството, чието спасение не зависи от материалното състояние и финансовото богатство, а от личната промяна и еволюционен скок в духовното развитие.

ТЕМИ НА СЕМИНАРА

-          Индивидуалното АЗ като изява на Вселенското съзнание, духовност, самоосъзнаване и свързване с Висшия Аз

-          Взаимовръзката между физическото, психическото здраве и духовността

-          Рисковете на климатичните промени и бъдещето на Планетата. Линиите на сигурност, които ще позволят оцеляване на хората (Линиите на Дракона)

-          Щастието и какво ни пречи да го постигнем

-          Световната икономика след 2022 година и бъдещето на човечеството

-          Медитация и самолечение чрез връзката с Духа

-          Лекция по хомеопатия и работа с билки

-          Техника за енергетизиране и промени на личната парадигма

Нобрега ще предава учението на Духовните водачи на човечеството чрез семинари в Бразилия и Европа. Семинарите се превеждат симултанно на различни езици, в зависимост от националностите на участниците: английски, немски, испански, италиански, френски, български или руски. Местата са ограничени, поради личната работа на медиума и всеки участник в семинара.

Кармен Лазарова е официален координатор е-майл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., telefon:+359878621377, web: www.karmen.bg .