Сряда, Април 17, 2024
  • Добре дошли в моята обновена страница. От тази трибуна аз изразявам моето лично мнение по всички въпроси, които ме вълнуват, включително въпросите свързани със здравето на хората. Подчертавам, че това е мое лично мнение и не замества по никакъв начин мнението на лекарите, нито има за цел да ви даде рецепти за здраве.

    Read More

  • 1

Пътуване в Бразилия

Рейтинг
УжаснаОтлична 

Пътуването в Бразилия, в „Каза де Дон Игнацио” е преди всичко пътуване към собствената духовна трансформация и духовно израстване.

Физическото изцеление е само следствие от сложния алхимичен процес, който се извършва във всички сфери на проява на индивидуализираното същество наречено „синът Божий” – човек.

Фалангите от духове, които наричаме Ангели  или  Духовни лечители  помагат на фините тела на хората да се заредят с божествена енергия. Те пренареждат и изчистват обърканата енергийна структура на въплатените в човешко тяло Съзнания или както ние се наричаме „живи хора”, за да може Божественото Присъствие във  всяко индивидуално Същество да се открие, приближи и прегърне човешката си същност.

В действителност болестното състояние на физическото тяло е прекъснатият поток от чиста космическа енергия, поток в който е въплатено индивидуализираното Божественото Съзнание.

 

Ние прекратяваме връзката с Божественото Съзнание поради страх, неразбиране, манипулиране от страна на обществото, в което живеем, но най-вече тази връзка се прекъсва поради нашето НЕЗНАНИЕ. Не познаването на Космическите Закони, с които сме поставени тук ни кара да се чувстваме отчуждени и самотни. Чувстваме се не обичани и не желани, все чувства, които ни блокират от страх да не загубим и малкото, което сме постигнали в материялния свят. Ние си забравяме, че вичко, което имаме е благодарение на Висшите Духовни Полета, в които се изживява човешкия дух.

В Каза де Дон Игнацио вие ще откриете всеотдайната и безкористна ЛЮБОВ на Духовните лечители, които идват от другата страна на „булото”, за да ни помогнат да превъзмогнем дълбоки емиционални, ментални и физически травми. Същностите в  „Каза де Дон Игнацио” ни помагат да се научим да организираме собствените си енергии, да открием и разивием медиума в себе си и да се освободим от всички ограничаващи ни програми.

Една от най-важните последствия от престоя в „ Каза де Дон Ингацио” е елиминирането на блокиращият страх от смъртта. Откриването и доказателствата за истинското съществуване на „отвъдния свят” и получената увереност, че след оттеглянето на живота от физическото тяло, личността и нейното съзнание се запазва, носи дълбоко успокоение и е изключителен антидот срещу стреса и болестните състояния.

Ела в Абаджания и преоткрий истинската си същност. Ела в Абаджиания и направи гигантски скок в твоето духовно развитие. Ела в Абаджания и се освободи от всички страхове, за да посрещнеш достойно и напълно съзнателно всички предизвикателства, които животът ще ти поднесе в близките години. Ела в тази Световна болница за духовно изцеление и създай с помощта на Духовните Лечители постоянна и съзнателна връзка с твоето Индивидуализирано Висше Божествено Присъствие.

Кармен Лазарова посещава от 2007 година  „Ла каза де Дон Игнацио”. Тя е официален гид от 2008 г..

Повече информация за Медиум Жоао, Духовните Водаи   и техните лечителски способности ще намерите в издадените книги с автори Хедър Кумнинг  и  Джоузи Рейвънуинг, които може да закупите в книжарница „Нова епоха” на ул. „6-ти септември” гр. София