Сряда, Май 22, 2024
  • Добре дошли в моята обновена страница. От тази трибуна аз изразявам моето лично мнение по всички въпроси, които ме вълнуват, включително въпросите свързани със здравето на хората. Подчертавам, че това е мое лично мнение и не замества по никакъв начин мнението на лекарите, нито има за цел да ви даде рецепти за здраве.

    Read More

  • 1

СЕМИНАР ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЗЕМЯТА И НА ВСЕКИ ИНДИВИДУАЛЕН УЧАСТНИК ДО 2030 ГОДИНА

Рейтинг

ЖУСЕЛИНО НОБРЕГА ДА ЛУС

ОТ 7 ДО 14 ОКТОМВРИ В Сао Паоло (Бразилия)

Жуселино Нобрега да Лус е най-известният пророк на нашето време. Той започва да сънува своите пророчески сънища на 9 годишна възраст. Под ръководството на своите духовни наставници се научава безстрашно да пътува в пространството и времето на бъдещите събития, които засягат не само нашата планета, но и съдбата на всеки отделен човек. Самият Чико Хавиер, най-големият бразилски медиум, оставил на човечеството повече от 480 книги и информация за отвъдното , го е припознал като духовен посредник като го е помолил да му изпрати писмо, в което да посочи датата на неговата смърт цели 10 години преди самото събитие.

Прочети още: СЕМИНАР ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЗЕМЯТА И НА ВСЕКИ ИНДИВИДУАЛЕН УЧАСТНИК ДО 2030 ГОДИНА

Пътуване в Бразилия

Рейтинг

Пътуването в Бразилия, в „Каза де Дон Игнацио” е преди всичко пътуване към собствената духовна трансформация и духовно израстване.

Физическото изцеление е само следствие от сложния алхимичен процес, който се извършва във всички сфери на проява на индивидуализираното същество наречено „синът Божий” – човек.

Фалангите от духове, които наричаме Ангели  или  Духовни лечители  помагат на фините тела на хората да се заредят с божествена енергия. Те пренареждат и изчистват обърканата енергийна структура на въплатените в човешко тяло Съзнания или както ние се наричаме „живи хора”, за да може Божественото Присъствие във  всяко индивидуално Същество да се открие, приближи и прегърне човешката си същност.

В действителност болестното състояние на физическото тяло е прекъснатият поток от чиста космическа енергия, поток в който е въплатено индивидуализираното Божественото Съзнание.

Прочети още: Пътуване в Бразилия