Четвъртък, Януари 28, 2021
  • Добре дошли в моята обновена страница. От тази трибуна аз изразявам моето лично мнение по всички въпроси, които ме вълнуват, включително въпросите свързани със здравето на хората. Подчертавам, че това е мое лично мнение и не замества по никакъв начин мнението на лекарите, нито има за цел да ви даде рецепти за здраве.

    Read More

  • 1

Корона вирус -кратка история

Рейтинг

    От десетилетия д-р Франсис Бойл се противопоставя на разработването и използването на биологично оръжие и подозира, че COVID-19 е патоген, проектиран като биологично оръжие, избягал от съоръженията за биобезопасност от ниво 4 в град Ухан, т.е. който беше специално създаден за изследване на ТОРС и коронавирус

    Както е посочено, вирусът COVID-19 е химера. Това включва SARS, коронавирус, проектиран като биологично оръжие, заедно с ХИВ генетичен материал и вероятно грипни вируси. В допълнение, той е разработил свойства, които му позволяват да се разпространява повече от нормалното разстояние
    Инкубационният период на инфекцията, причинена от COVID-19, все още не е известен, но се смята, че може да варира между 14 и 30 дни
    Правителството на Съединените щати инвестира 100 милиарда долара в програми за биологично оръжие между 11 септември 2011 г. и октомври 2015 г.
    Въпреки че досега има само ограничен брой съобщения за случаи на зараза, причинена от COVID-19 в Съединените щати, армията на тази страна е определила различни райони за задържане в цялата страна, за да гарантира карантина на  заразените жители, в случай, че ситуацията се влоши

Прочети още: Корона вирус -кратка история

Послание на Хаторите

Рейтинг

Послание на Хаторите (5-то измерение на светлината)

)Вашият свят е в средата на огромна метаморфоза. Това е като гигантска змия, която изхвърля старата си кожа. Нови реалности се появяват, когато старите реалности изчезнат.Като човек, въплътен в средата на тази радикална трансформация, предизвикателствата, пред които се изправяте, може понякога да изглеждат поразителни.

Прочети още: Послание на Хаторите

Агресията

Рейтинг

Агресията е поведение, което цели да причини загуби или вреди на друго живо същество. Тя е пряка, чрез физическа сила, или вербална, чрез думи. Когато сме агресивни се опитваме да удовлетворим потребностите си чрез пренебрежение, унижение, незачитане на другите, физическо надделяване и нараняване.

Вербалната агресия, е вид насилие, което се характеризира, с желанието да се навреди на друг човек чрез болезнено послание.

Тя може да се прояви под формата на обиди или дисквалифициращи думи, а целта е уронване на репутацията на жертвата. Вербалния агресор иска да покаже колко той е по-добър, по умен и пр. от обекта на неговата агресия.

Аз искрено съжалявам агресорите. Те не предполагат, че отрицателните мисъл форми, които създават, за да навредят на жертвите си в действителност остават като дълбоко закътани програми в тяхната лична информационна система, което ще бъде причината освен да прекарват дълго време в полето на собствения си АД след състоянието наречено „смърт“ да се прераждат отново и отново на планети с нисша вибрация като жертви на собствените си модели на поведение.

Прочети още: Агресията

Триединен Пламък,Виолетов Пламък,енергията на живота

Рейтинг

ТРИЕДИНЕН ПЛАМЪК, ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК

ОГЪНЯТ НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ

Това е медитация за самолечение на висшите енергийни полета на човека. Контролирането на трите висши енергии: ВОЛЯ, МЪДРОСТ и ЛЮБОВ са действителната цел на нашето съществуване в материалния свят. Само във физическо тяло ние можем да изградим висшия МОРАЛ, който води нашата личност към извисяване на Духа. Само чрез работа с Трите Пламъка ние можем да се освободим от вечността на преражданията и да излезем извън полето на Закона на Кармата (Закона за причината и следствието).

Можете да направите следната медитация:

Прочети още: Триединен Пламък,Виолетов Пламък,енергията на живота

Жоао де Деус беше обвинен от известен журналист

Рейтинг

Аз съм Кармен и съм водач към Къщата на Дон Игнацио в Абаджания, Бразилия. Аз също съм и медиум. Преди всичко искам да обясня, че водачите не се избират от медиум Жоао, а са подложени на одобрение от Духовните същности. В продължение на 10 години тази работа ми позволи да създам силна връзка между мен и духовните ми водачи.

Много хора останаха изненадани от моята реакция вчера на страницата ми във фейсбук, за това днес искам да ви обясня какво се случва в Бразилия.

Прочети още: Жоао де Деус беше обвинен от известен журналист

Жуселино Лус биография

Рейтинг

.Жуселино Нобрега да Лус е роден на 7 март 1960 година в град  Флориано, провинция Парана в Бразилия в семейство на бедни хора. От 5 годишен заедно с брат си започва да събира старо желязо и стъкло, чрез което с продажбата си набавят малко средства, за да помогнат na семейния бюджет и да могат от време на време да си купуват евтини сладки. между 5 и 7 годишна възраст има много проблеми, заради необясними за родителите му прояви на психическа активност. На 9 годишна възраст сънува първия си пророчески сън за бъдещо събитие. Майка му го води дълги години по лекари, психолози и егзорсисти. До 13 годишна възраст той разказва на семейството си своите сънища, които баща му записва. След навършване на 13 години, неговите духовни водачи го ориентират да пише писма до хората, чиито съдби вижда в съня си или до индивиди и политици, които могат да повлияят на големи групи от хора. Писмата винаги се изпращат по пощата с обратна разписка.

Още статии ...

  1. СЕМИНАР ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЗЕМЯТА И НА ВСЕКИ ИНДИВИДУАЛЕН УЧАСТНИК ДО 2030 ГОДИНА

Страница 1 от 2